gathering

De Gathering is een één of meerdaagse groeps Bron Ontmoeting waar op een veilige manier ruimte gecreëerd wordt om bewust een onderzoekende reis in jezelf aan te gaan. Dit Samen-Zijn wordt in het Engels een Gathering genoemd. Kenmerk van de Gathering is dat je langere aaneengesloten tijd in het Umoja Bronbewustzijn verblijft. Door langere tijd in dit Goddelijk krachtveld te zijn gaan we meer de diepte in. Datgene wat nog in je onderbewuste zit, wordt op een authentieke manier naar je bewustzijn gebracht. Daardoor kun je jouw kracht en eigenheid gaan ervaren. Alles wordt verbonden op een eigentijdse, heldere, of woordeloze energetische wijze. Het bewustzijn dat wordt doorgegeven tijdens deze bijeenkomsten, is er voor iedereen die van binnenuit de behoefte heeft aan een eenvoudige benadering en oprecht de weg bewandelt naar een bezield en bewust leven.

TIJDENS DEZE GATHERINGS HOEF JE NIET HARD TE WERKEN, JE BENT (BEWUST OF ONBEWUST) IN EEN GENEZENDE STAAT VAN ZIJN.

Een Gathering heeft geen van tevoren bedachte structuur. Diverse vormen van Bron Ontmoetingen kunnen een plek krijgen: een Verlichtende sessie met de hele groep, korte Individuele gesprekken, Harmoniserende Wandelingen of een avondvullend programma bijvoorbeeld met een bijzondere inspirerende film. Groepsgesprekken tijdens een Gathering in het Umoja Bronbewustzijn krijgen veelal het karakter van ‘Satsang’ een woord uit het Sanskriet, omdat we door het verblijven in dit bewustzijn gaan spreken vanuit onze authentieke waarheid en kunnen luisteren naar onze innerlijke leraar / gids. In plaats vanuit je rationele brein te spreken brengt het je verstand cq denkvermogen op één lijn met je zuivere kern. We zijn wakker in Bewustzijn.
Tijdens deze Gatherings hoef je niet hard te werken, je bent (bewust of onbewust) in een genezende staat van zijn. Ook wordt er geen zwaarte gecreëerd. Het is los en vrij en op een natuurlijke manier komt er wat komt. Wat er dan ook is, is helemaal perfect. Onze ervaringen en inzichten worden niet (wetenschappelijk) geanalyseerd of beredeneerd, je verstand wordt niet volgestopt met extra kennis, maar je volgt de universele staat van spontaan en helemaal jezelf zijn.

EEN METAFORISCH VERLICHTEND ANKER IN JE ZELF


Kortom een verbindend helend Samen-Zijn heeft een krachtige werking, ook omdat dit zal kunnen gaan werken als een metaforisch Verlichtend Anker in je Zelf. Of zoals de Boeddha het noemde: “het leven ervaren in Zelflichtgevendheid”. In deze bijeenkomsten word je bewust ondersteunt om het vernieuwend Bronbewustzijn te gronden en te verankeren. Iedereen ontvangt hetzelfde tijdens de Gatherings, maar de ervaringen en uitwerkingen verschillen van persoon tot persoon en van bijeenkomst tot bijeenkomst. Dat wat je ontvangt is niet in woorden uit te drukken en is voor iedereen een individuele en unieke ervaring. Vertrouw er op dat alles wat zich tijdens en na de bijeenkomst aandient onderdeel is van jouw ontwikkeling en van jouw bestemming. En precies jou datgene geeft waar jouw ziel behoefte aan heeft om je weer terug te brengen in je natuurlijke staat van eenheid, in verbondenheid met alles in en om je heen, zodat je je ware natuur kunt leven.

VERSCHILLENDE SOORTEN BRONONTMOETINGEN TIJDENS DE GATHERING

VERLICHTENDE SESSIE

tijdens iedere gathering

Een verlichtende sessie vindt plaats in een groep, maar je kunt je volledig op jezelf richten. Tijdens de sessie ontvang je het Umoja Bronbewustzijn. Daardoor kun je je stap voor stap de volmaakte harmonie van jouw ziel herinneren. Je ziel gaat zich weer verbinden met alle fysieke materie op aarde en met jouw persoonlijke levensdoelen. Op die manier voel je je steeds meer verbonden met jezelf en met alles om je heen.

Lees meer
Image
Image

Sessie van verstilling

tijdens iedere gathering

Tijdens deze Bronontmoeting ga je in de verstilling. Er kunnen mogelijk gedachtes zijn, misschien hoor je geluiden, ruik je geuren of worden andere zintuigen verhelderend in jezelf in werking gezet. Of je wordt je bewust van een mechanisme dat je afleidt van de essentie die je in wezen bent. Dat is allemaal oké tijdens deze sessie, want alleen al dit bewust te worden is een onderdeel van verstilling.

Lees meer

HARMONISERENDE WANDELINGEN

tijdens een meerdaagse gathering

De natuur geeft onvoorwaardelijk en kent zijn eigen en ware ritme van harmonie. Wandelen en zijn in de natuur helpt je om verlichtende en harmoniserende plaatsen te ontdekken en te ervaren. De energie van en in de natuur helpt je om je te verbinden met Umoja ofwel Bronbewustzijn.

Lees meer
Image
Image

korte INDIVIDUELE SESSIE

tijdens een meerdaagse gathering

Soms stroomt je dagelijks menselijk bewustzijn niet in overeenstemming met je ware natuur. Dit kan zich uiten in fysiek ongemak, emotionele onbalans, energieverlies en mentale – psychische problemen. Er zitten één of meerdere blokkades in je met allerlei ongewenste neveneffecten op de kwaliteit van je dagelijks leven. Door een individueel consult kom je op natuurlijke wijze terug bij jezelf.

Lees meer

UMOJA’S MISSIE

DE GEDACHTEN IN HET HOOFD VAN MENSEN TE VERLICHTEN.

DE OGEN HELDER TE LATEN ZIEN.
HUN HART TE VERWARMEN.

IN DE BUIK DE LEVENSKRACHT TE LATEN ERVAREN.

EN DE VOETEN AUTONOOM OVER DE AARDE TE LATEN LOPEN.

Boek hier jouw gathering

Jouw bijdrage

Een onderdeel van de Umoja’s Bron ontmoetingen waar Keesjan heel bewust voor kiest, is om jouw bijdrage naar eigen inzicht in te vullen of als je het niet kunt betalen om welke reden dan ook, toch het geschenk van de Bron eventueel kosteloos kunt ontvangen. Van de bijdrages van iedereen die deelneemt aan de Darshans wordt elk jaar een bepaald percentage van de inkomsten door gegeven aan goede doelen waarvan Keesjan intuïtief voelt dat ze belangrijk zijn. Of er worden locaties uitgezocht waar volwassen of kinderen een bezoek en de energie van Keesjan kunnen meemaken.

Doneer
Image
Image

Keesjan in jouw woonplaats

Keesjan vindt het fijn om zoveel mogelijk plaatsen en mensen te bezoeken en daar het Universele licht van Liefde in ons bewustzijn te verspreiden en te verankeren. Wanneer je geïnteresseerd bent in het organiseren van een Umoja Bron Ontmoeting met Keesjan in je eigen woonplaats, of in een stad in de buurt of in het land waar je woont, stuur dan een bericht via het contactformulier.

contact