Natuur Darshan “Gathering EN RETRAITE”
4 juli 2020 OF 5 juli 2020 | aan ZEE – op het STRAND- in de BOSWACHTERIJ EN door het DUINGEBIED IN HET ZEEUWSE WESTENSCHOUWEN

Dompel je een heerlijk een dag of twee dagen lang onder in Umoja’s Bronbewustzijn na deze intense periode.

Op zaterdag 4 juli en op zondag 5 juli Keesjan geeft een Gathering/Natuur Darshan op zijn Zeeuwse geboortegrond. Het belooft een inspirerend weekend te worden. We starten om tien uur en we zullen tot vijf uur in de prachtige natuur aan de kop van Schouwen samen zijn.

Een Gathering is een één of meerdaagse groeps Bron Ontmoeting waar op een veilige manier ruimte gecreëerd wordt om bewust een onderzoekende reis in jezelf aan te gaan. Dit Samen-Zijn wordt in het Engels een Gathering genoemd. Kenmerk van de Gathering is dat je langere aaneengesloten tijd in het Umoja Bronbewustzijn verblijft. Door langere tijd in dit Goddelijk krachtveld te zijn gaan we meer de diepte in. Datgene wat nog in je onderbewuste zit, wordt op een authentieke manier naar je bewustzijn gebracht. Daardoor kun je jouw kracht en eigenheid gaan ervaren. Alles wordt verbonden op een eigentijdse, heldere, of woordeloze energetische wijze. Het bewustzijn dat wordt doorgegeven tijdens deze bijeenkomsten, is er voor iedereen die van binnenuit de behoefte heeft aan een eenvoudige benadering en oprecht de weg bewandelt naar een bezield en bewust leven.

TIJDENS DEZE GATHERINGS HOEF JE NIET HARD TE WERKEN, JE BENT (BEWUST OF ONBEWUST) IN EEN GENEZENDE STAAT VAN ZIJN.

er zijn nog een AANTAL plaatsen beschikbaar!! snel je inschrijven dat kan bij Regina via 06-23459394

Tijdens deze Gatherings hoef je niet hard te werken, je bent (bewust of onbewust) in een genezende staat van zijn. Ook wordt er geen zwaarte gecreëerd. Het is los en vrij en op een natuurlijke manier komt er wat komt. Wat er dan ook is, is helemaal perfect. Onze ervaringen en inzichten worden niet (wetenschappelijk) geanalyseerd of beredeneerd, je verstand wordt niet volgestopt met extra kennis, maar je volgt de universele staat van spontaan en helemaal jezelf zijn.

EEN METAFORISCH VERLICHTEND ANKER IN JE ZELF


10:00 – 17:00 | Bijdrage = € 75,00 inclusief biologische / vegetarische lunch. 

Kortom een verbindend helend Samen-Zijn heeft een krachtige werking, ook omdat dit zal kunnen gaan werken als een metaforisch Verlichtend Anker in je Zelf. Of zoals de Boeddha het noemde: “het leven ervaren in Zelflichtgevendheid”. In deze bijeenkomsten word je bewust ondersteunt om het vernieuwend Bronbewustzijn te gronden en te verankeren. Iedereen ontvangt hetzelfde tijdens de Gatherings, maar de ervaringen en uitwerkingen verschillen van persoon tot persoon en van bijeenkomst tot bijeenkomst. Dat wat je ontvangt is niet in woorden uit te drukken en is voor iedereen een individuele en unieke ervaring. Vertrouw er op dat alles wat zich tijdens en na de bijeenkomst aandient onderdeel is van jouw ontwikkeling en van jouw bestemming. En precies jou datgene geeft waar jouw ziel behoefte aan heeft om je weer terug te brengen in je natuurlijke staat van eenheid, in verbondenheid met alles in en om je heen, zodat je je ware natuur kunt leven.


VERSCHILLENDE SOORTEN BRONONTMOETINGEN TIJDENS DE GATHERING

Image

VERLICHTENDE SESSIE

tijdens iedere gathering

Een verlichtende sessie vindt plaats in een groep, maar je kunt je volledig op jezelf richten. Tijdens de sessie ontvang je het Umoja Bronbewustzijn. Daardoor kun je je stap voor stap de volmaakte harmonie van jouw ziel herinneren. Je ziel gaat zich weer verbinden met alle fysieke materie op aarde en met jouw persoonlijke levensdoelen. Op die manier voel je je steeds meer verbonden met jezelf en met alles om je heen.

Sessie van verstilling

tijdens een binnen gathering

Tijdens deze Bronontmoeting ga je in de verstilling. Er kunnen mogelijk gedachtes zijn, misschien hoor je geluiden, ruik je geuren of worden andere zintuigen verhelderend in jezelf in werking gezet. Of je wordt je bewust van een mechanisme dat je afleidt van de essentie die je in wezen bent. Dat is allemaal oké tijdens deze sessie, want alleen al dit bewust te worden is een onderdeel van verstilling.

Image
Image

HARMONISERENDE WANDELINGEN

tijdens deze dag

De natuur geeft onvoorwaardelijk en kent zijn eigen en ware ritme van harmonie. Wandelen en zijn in de natuur helpt je om verlichtende en harmoniserende plaatsen te ontdekken en te ervaren. De energie van en in de natuur helpt je om je te verbinden met Umoja ofwel Bronbewustzijn.

meer weten

INDIVIDUELE SESSIE

Na een deelname aan een meerdaagse gathering is deze sessie te reserveren.

Soms stroomt je dagelijks menselijk bewustzijn niet in overeenstemming met je ware natuur. Dit kan zich uiten in fysiek ongemak, emotionele onbalans, energieverlies en mentale – psychische problemen. Met allerlei ongewenste neveneffecten op de kwaliteit van je dagelijks leven. Door een individueel consult kom je op natuurlijke wijze terug bij jezelf.

Image

UMOJA’S MISSIE

DE GEDACHTEN IN HET HOOFD VAN MENSEN TE VERLICHTEN.
DE OGEN HELDER TE LATEN ZIEN. HUN HART TE VERWARMEN. IN DE BUIK DE LEVENSKRACHT TE LATEN ERVAREN.
EN DE VOETEN AUTONOOM OVER DE AARDE TE LATEN LOPEN.

Andere Bronontmoetingen met Keesjan


4 juli 2020 10;00 - 17:00 Westenschouwen

NATUUR DARSHAN /GATHERING
“re-connect your soul-mind-spirit with your physical body”

5 juli 2020 10;00 - 17:00 Westenschouwen

NATUUR DARSHAN /GATHERING
“re-connect your soul-mind-spirit with your physical body”

Internationale agenda, 2020

Meer weten < Klik hier

Nieuwsbrief & Facebook

Abonneer je op de nieuwsbrief.

Of bezoek onze facebook pagina

previous arrow
next arrow
Slider

Jouw bijdrage

Umoja World hanteert voor de in eigen beheer gefaciliteerde bijeenkomsten een minimale instapbijdrage: een vaststaand bedrag waarmee u kunt deelnemen aan een bijeenkomst van Keesjan. Met deze bijdrage betalen wij de zaalhuur, reiskosten, overnachtingen, vertaaldiensten, promotie en overige kosten die we als team moeten maken om alles optimaal te kunnen organiseren. Van de inkomsten die overblijven na aftrek van alle kosten gaat een percentage naar een goed doel. Iedere bijdrage is van harte welkom.

Doneer
Image
Image

Organiseer een bron ontmoeting

Keesjan vindt het fijn en verbindend om plaatsen en mensen te bezoeken en daar het Universele licht van Liefde in ons bewustzijn te verspreiden en te verankeren. Wanneer je geïnteresseerd bent in het organiseren van een Umoja Bron Ontmoeting met Keesjan in je eigen woonplaats, of in een stad in de buurt of in het land waar je woont, stuur dan een bericht via het contactformulier.

Meer weten ?