Contact

Algemeen contactpersoon: Hans Rietveld
Emailadres: info@umojaworld.eu & hans@umojaworld.eu
Telefoonnummer +31(0)857846342

Websites:
umojaworld.eukeesjan.czkeesjanvanderklooster.nlumojaworld.nlwww.keesjan.org

TIJDENS DE UMOJA’S BRON ONTMOETINGEN

Tijdens de Umoja’s Bron Ontmoeting is ruimte om je ervaringen te delen en vragen te stellen aan de assistenten van ons team. Heb je daarnaast behoefte aan contact of heb je vragen dan kunt u die hier stellen:

Naam

Email

Onderwerp

Bericht

ORGANISEER EEN UMOJA BRON ONTMOETING IN JOUW REGIO – STAD – LAND.

Keesjan vindt het fijn om zoveel mogelijk plaatsen en mensen te bezoeken en daar het Universele licht van Liefde in ons bewustzijn te verspreiden en te verankeren. Wanneer je geïnteresseerd bent in het organiseren van een Umoja Bron Ontmoeting met Keesjan in je eigen woonplaats, of in een stad in de buurt of in het land waar je woont, stuur dan een bericht via bovenstaand contactformulier.

Daarna zal één van onze coördinatoren contact met je opnemen om door te nemen of de Umoja Bron Ontmoeting mogelijk en haalbaar is en om te overleggen of we dit samen kunnen organiseren.

VRAGEN OVER EEN UMOJA BRON ONTMOETING IN JOUW REGIO – STAD – LAND.

Wil je iets weten over de bijeenkomsten in een bepaalde regio, stad of land neem dan contact op via het contactformulier. De desbetreffende regio coördinator zal reageren. Ook kun je eventueel ervaringen en reacties na een sessie met ons delen.

Tot ziens bij een van onze Bron Ontmoetingen,
Ons Umoja World team

Jouw bijdrage

Een onderdeel van de Umoja’s Bron ontmoetingen waar Keesjan heel bewust voor kiest, is om jouw bijdrage naar eigen inzicht in te vullen of als je het niet kunt betalen om welke reden dan ook, toch het geschenk van de Bron eventueel kosteloos kunt ontvangen. Van de bijdrages van iedereen die deelneemt aan de Darshans wordt elk jaar een bepaald percentage van de inkomsten door gegeven aan goede doelen waarvan Keesjan intuïtief voelt dat ze belangrijk zijn. Of er worden locaties uitgezocht waar volwassen of kinderen een bezoek en de energie van Keesjan kunnen meemaken.

Doneer
Image
Image

Keesjan in jouw woonplaats

Keesjan vindt het fijn om zoveel mogelijk plaatsen en mensen te bezoeken en daar het Universele licht van Liefde in ons bewustzijn te verspreiden en te verankeren. Wanneer je geïnteresseerd bent in het organiseren van een Umoja Bron Ontmoeting met Keesjan in je eigen woonplaats, of in een stad in de buurt of in het land waar je woont, stuur dan een bericht via het contactformulier.

contact