VERLICHTENDE SESSIE

16 FEBRUARI 2020 “EMBRACE YOUR LOVE” UTRECHT

Tijdens de sessie ontvang je het liefdevolle Umoja Bronbewustzijn. Daardoor kun je je stap voor stap de volmaakte harmonie van jouw ziel herinneren. Je ziel gaat zich weer verbinden met alle fysieke materie op aarde en met jouw persoonlijke levensdoelen. Op die manier voel je je steeds meer verbonden met jezelf en met alles om je heen.

Door in het Goddelijk Krachtveld te zijn ontvang je energetisch licht en helende stemklanken, zodat je woordeloos en rechtstreeks aangeraakt wordt in je zuivere kern. Daardoor wordt het vastzittende en onbewuste Bronbewustzijn in het licht gezet en in beweging gebracht. Het Goddelijke Bronbewustzijn raakt jouw eigen Goddelijke Bronbewustzijn zodat je ruimte gaat ervaren om te leven vanuit wie jij in wezen bent.

Ontvang Umoja’s Liefdevolle Bron bewustzijn

Een verlichtende sessie vindt plaats in een groep, maar je kunt je volledig op jezelf richten. Iedereen in de groep ontvangt hetzelfde. De ervaringen en uitwerkingen verschillen van persoon tot persoon en ook van sessie tot sessie. Dat wat je ontvangt is niet in woorden uit te drukken en is voor iedereen een individuele en unieke ervaring. Vertrouw erop dat alles wat tijdens en na de sessie gebeurt onderdeel is van jouw ontwikkeling en van jouw bestemming.

Keesjan: “Genezing, transformatie, integratie en transcendentie vinden plaats door de Bron, de Eenheid. Ik doe als persoon een stap opzij zodat het altijd stromende Bronbewustzijn zijn werk in al zijn eenvoud kan doen door mij heen”


De groepssessie verloopt in stilte zonder interactie met Keesjan en de andere deelnemers. Je hoeft je alleen maar op jezelf te richten. De rest gaat vanzelf. Keesjan maakt de afstemming tussen het Bronbewustzijn en jouw zielbewustzijn en eenmaal liggend op je matje bevind je je in het nirvikalpa samadhi, zoals het in India wordt genoemd. Een staat van zijn waarin je veelal niet anders kunt dan blijven liggen en laten gebeuren dat wat zich aandient. Het Bronbewustzijn kent geen logica die de mind kan bevatten, maar werkt als een intelligentie die je begeleidt naar onbewuste lagen van dat Bronbewustzijn en zet het in het licht.

Tijdens de sessie kunnen fysieke klachten worden verminderd of opgelost, worden transformaties in gang gezet of word je denkvermogen uitgelijnd met je zuivere kern. Ook kan het gebeuren dat je op natuurlijke wijze emotionele zwaarte loslaat. Als iedereen zover is zal Keesjan het Bronbewustzijn in jou verankeren en bekrachtigen en nemen we afscheid.

16 FEBRUARI 2020 “EMBRACE YOUR LOVE” UTRECHT


Image

Jouw bijdrage

Umoja World hanteert voor de in eigen beheer gefaciliteerde bijeenkomsten een minimale instapbijdrage: een vaststaand bedrag waarmee u kunt deelnemen aan een bijeenkomst van Keesjan. Met deze bijdrage betalen wij de zaalhuur, reiskosten, overnachtingen, vertaaldiensten, promotie en overige kosten die we als team moeten maken om alles optimaal te kunnen organiseren. Van de inkomsten die overblijven na aftrek van alle kosten gaat een percentage naar een goed doel. Iedere bijdrage is van harte welkom.

Doneer
Agenda

Umoja’s MINIMA REGELING

Mensen met een minimuminkomen die graag naar één van de Verlichtende Sessies willen komen, kunnen middels een loterij toch voor deelname in aanmerking komen. Mocht het op dit moment zo zijn dat u de minimale instapbijdrage niet kunt voldoen dan kunt u via het contact formulier contact met ons zoeken. Keesjan zal uit al deze aanmeldingen voor de minimaregeling lootjes trekken. Mocht het zo zijn dat u geloot wordt dan wordt u, een week voordat de bijeenkomst plaatsvindt, op de hoogte gebracht.

contact
Image

Keesjan in jouw woonplaats