HET LEVEN VAN KEESJAN

Keesjan is geboren op 13 november 1973 in Nederland en groeide op in het Zeeuwse Westenschouwen. Zijn jeugd bracht hij door in de natuur, waar hij alleen met zijn hond of paard uren kon verblijven. Het was voor hem normaal dat hij zich één met alles voelde. Water, zand, paard, bos, wind en zon, voor hem bestond alles uit dezelfde energie en voor hem was dat als kind gewoon. Pas op latere leeftijd ontdekte hij dat het voor andere mensen niet normaal is om dat Eenheidsgevoel te voelen, om de taal van dieren te verstaan of de energie van water en zand te kunnen voelen.

EEN IEDER VAN ONS KOMT HIER OP AARDE OM ALLES TE ERVAREN WAT ER MAAR TE ERVAREN VALT EN NIEMAND IS HOGER, LAGER, VERDER OF BETER OP DIT ERVARENDE PAD.

De loop van zijn leven bracht hem, net als zijn ouders in de horeca. Hij werkte bij Michelin sterren restaurants, waar hij zich meer robot als mens voelde. Pas in 2001 kwam voor hem de ommekeer, oftewel de terugkeer naar hoe hij vroeger de Eenheid ervoer. Het jaar waarin zijn vader overleed bracht Keesjan terug in contact met het Goddelijke Bronbewustzijn. Na 2001 is hij diverse mensen tegen gekomen die ook leven vanuit een heldere staat. Zonder tegenargumenten en een directe afleerperiode van geconditioneerd gedrag werd zijn pad in 8 jaar geëffend wederom naar harmonie, eenheid en zuiverheid. Het leven in die periode ging steeds meer fungeren als een heldere spiegel voor hem, zodat hij in alles de volledigheid weer kon herontdekken. Hij werd door het geheel, zijn innerlijke geliefde en een aantal tot de innerlijke rust teruggekeerde mentoren uitgenodigd en aangemoedigd om zijn levenstaak op aarde aan te nemen en uit te dragen. Sinds 2009 doet hij dat vanuit Umoja World en geeft hij verschillende Bron ontmoetingen. In de afgelopen jaren heeft Keesjan als een gids vele mensen mogen ondersteunen om weer dichter bij hun authentieke ware aard uit te komen.


Bronontmoetingen met Keesjan

4 juli 2020 10;00 - 17:00 Westenschouwen

NATUUR DARSHAN /GATHERING
“re-connect your soul-mind-spirit with your physical body”

5 juli 2020 10;00 - 17:00 Westenschouwen

NATUUR DARSHAN /GATHERING
“re-connect your soul-mind-spirit with your physical body”

Internationale agenda, 2020

Meer weten < Klik hier

Nieuwsbrief & Facebook

Abonneer je op de nieuwsbrief.

Of bezoek onze facebook pagina

previous arrow
next arrow
Slider

Jouw bijdrage

Een onderdeel van de Umoja’s Bron ontmoetingen waar Keesjan heel bewust voor kiest, is om jouw bijdrage naar eigen inzicht in te vullen of als je het niet kunt betalen om welke reden dan ook, toch het geschenk van de Bron eventueel kosteloos kunt ontvangen. Van de bijdrages van iedereen die deelneemt aan de Darshans wordt elk jaar een bepaald percentage van de inkomsten door gegeven aan goede doelen waarvan Keesjan intuïtief voelt dat ze belangrijk zijn. Of er worden locaties uitgezocht waar volwassen of kinderen een bezoek en de energie van Keesjan kunnen meemaken.

Doneer
Image
Image

Keesjan in jouw woonplaats

Keesjan vindt het fijn om zoveel mogelijk plaatsen en mensen te bezoeken en daar het Universele licht van Liefde in ons bewustzijn te verspreiden en te verankeren. Wanneer je geïnteresseerd bent in het organiseren van een Umoja Bron Ontmoeting met Keesjan in je eigen woonplaats, of in een stad in de buurt of in het land waar je woont, stuur dan een bericht via het contactformulier.

contact