Organiseer een bron ontmoeting

Keesjan vindt het fijn en verbindend om plaatsen en mensen te bezoeken en daar het Universele licht van Liefde in ons bewustzijn te verspreiden en te verankeren. Wanneer je geïnteresseerd bent in het organiseren van een Umoja Bron Ontmoeting met Keesjan in je eigen woonplaats, of in een stad in de buurt of in het land waar je woont, stuur dan een bericht naar info@umojaworld.eu waarin je dat aangeeft. Vermeld duidelijk je naam, adres en telefoonnummer. Het is voor ons ook prettig als je wat informatie over jezelf deelt. Dit is niet verplicht, maar het maakt het fijner om samen te werken. Daarna zal één van onze coördinatoren contact met je opnemen om door te nemen of de Umoja Bron Ontmoeting mogelijk en haalbaar is en om te overleggen of we dit samen kunnen organiseren.

Naam

Email

Onderwerp

Bericht

Jouw bijdrage

Een onderdeel van de Umoja’s Bron ontmoetingen waar Keesjan heel bewust voor kiest, is om jouw bijdrage naar eigen inzicht in te vullen of als je het niet kunt betalen om welke reden dan ook, toch het geschenk van de Bron eventueel kosteloos kunt ontvangen. Van de bijdrages van iedereen die deelneemt aan de Darshans wordt elk jaar een bepaald percentage van de inkomsten door gegeven aan goede doelen waarvan Keesjan intuïtief voelt dat ze belangrijk zijn. Of er worden locaties uitgezocht waar volwassen of kinderen een bezoek en de energie van Keesjan kunnen meemaken.

Doneer
Image
Image

ONZE MINIMA REGELING

Mensen met een minimuminkomen die graag naar één van de Verlichtende Sessies of naar andere Bronontmoetingen willen komen, kunnen middels een loterij toch voor deelname in aanmerking komen. Mocht het op dit moment zo zijn dat u de minimale instapbijdrage niet kunt voldoen dan kunt u via het contact formulier contact met ons zoeken. Keesjan zal uit al deze aanmeldingen voor de minimaregeling lootjes trekken. Mocht het zo zijn dat u geloot wordt dan wordt u, een week voordat de bijeenkomst plaatsvindt, op de hoogte gebracht..

contact