de gave van keesjan

HERINNER EN ONTMOET OPNIEUW DE BRONCODE VAN LEVENSKRACHT
IN JOUW AUTHENTIEKE ZELF

Ieder levend wezen heeft een zaad van potentie, een code om zijn authentieke beschikbare gave te delen met de andere levende organismen. Een bij heeft de natuurlijke gave om bloemen te bestuiven en de nectar te transformeren tot honing. Een plant of bloem laat het zaad ontkiemen om vruchten te dragen die weer gegeten kunnen worden. Ieder levend wezen, of het nu een mens, dier, insect, steen of plant is, echt alles dat wij in onze werkelijkheid kunnen waarnemen heeft een gave of meerdere talenten, bezield door de kracht van het Goddelijke om deze op een natuurlijke wijze tot uitdrukking te brengen. Zo heeft Keesjan van der Klooster op een natuurlijke wijze de code waarmee hij vanaf zijn geboorte is gezegend, zijn essentie, herontdekt.

Het liefdevolle, zuivere en bekrachtigende Bronbewustzijn dat wordt doorgegeven, kent geen logica die de mind kan bevatten. Het resoneert rechtstreeks met de wijsheid van je fysieke lichaam en je hart.


Het is één van de levenstaken van Keesjan om het liefdevolle, zuivere en bekrachtigende Bronbewustzijn uit te dragen en te verankeren. Mensen te ondersteunen zichzelf terug te brengen naar hun broncode, hen de natuurlijke staat van eenheid te laten ervaren, in verbondenheid met alles in en om zich heen. In het Swahili noemen ze dit Umoja ofwel ‘de directe herkenning van het alomvattend bewustzijn in Goddelijke eenheid, saamhorigheid en gelijkwaardigheid’. Leven vanuit onze ware ontdekking dat we met alles wat levend is, één grote familie zijn.

Meestal is niet in woorden uit te drukken wat je precies hebt mogen ervaren, wél dat het een unieke ervaring is die tijdloos na zal werken in je dagelijkse leven. Dze Umoja Bron Ontmoeting is een geschenk voor jezelf en de wereld.

Het liefdevolle, zuivere en bekrachtigende Bronbewustzijn dat wordt doorgegeven, kent geen logica die de mind kan bevatten. Het resoneert rechtstreeks met de wijsheid van je fysieke lichaam en je hart. Deze verlichtende stroom Bronbewustzijn zal lagen vanuit de diepte van je ziel laten oplichten en geconditioneerde,vastzittende lagen laten smelten, waardoor er ruimte in jou komt om het universele bewustzijn te omarmen. Je wordt je meer bewust van wie wij in ons wezen zijn en hoe alles met elkaar is verbonden.


Bronontmoetingen met Keesjan

Jouw bijdrage

Een onderdeel van de Umoja’s Bron ontmoetingen waar Keesjan heel bewust voor kiest, is om jouw bijdrage naar eigen inzicht in te vullen of als je het niet kunt betalen om welke reden dan ook, toch het geschenk van de Bron eventueel kosteloos kunt ontvangen. Van de bijdrages van iedereen die deelneemt aan de Darshans wordt elk jaar een bepaald percentage van de inkomsten door gegeven aan goede doelen waarvan Keesjan intuïtief voelt dat ze belangrijk zijn. Of er worden locaties uitgezocht waar volwassen of kinderen een bezoek en de energie van Keesjan kunnen meemaken.

Doneer
Image
Image

Keesjan in jouw woonplaats

Keesjan vindt het fijn om zoveel mogelijk plaatsen en mensen te bezoeken en daar het Universele licht van Liefde in ons bewustzijn te verspreiden en te verankeren. Wanneer je geïnteresseerd bent in het organiseren van een Umoja Bron Ontmoeting met Keesjan in je eigen woonplaats, of in een stad in de buurt of in het land waar je woont, stuur dan een bericht via het contactformulier.

contact