individuele SESSIE

Soms stroomt je dagelijks menselijk bewustzijn niet in overeenstemming met je ware natuur. Dit kan zich uiten in fysiek ongemak, emotionele onbalans, energieverlies en mentale -psychische problemen. Er zitten één of meerdere blokkades in je met allerlei ongewenste neveneffecten op de kwaliteit van je dagelijks leven. Door een individuele sessie kom je op natuurlijke wijze terug bij jezelf.

Een sessie heeft geen van tevoren bedachte structuur. Keesjan stemt zich af op jouw ziel en voelt in het moment wat je nodig hebt. Dat kan een combinatie zijn van het doorgeven van energetisch licht, gesprekken, intunen op fysieke klachten en het kantelen van blokkades. Het kan ook worden ondersteund door geluid en ademwerk. Je kunt wel van tevoren aangeven wat je persoonlijke wensen zijn. Je kunt bijvoorbeeld vragen om een energetische behandeling of juist om het krijgen van inzichten en begeleiding via een gesprek.

Iedereen ontvangt hetzelfde Bronbewustzijn de levenskracht!
Onze ervaringen, uitwerkingen verschillen van persoon tot persoon

Er wordt gericht samen gekeken om de symptomen en blokkades die je voelt in je lichaam en geest aan te pakken. Je krijgt ondersteuning en advies zodat jouw Bronbewustzijn weer vóór jou gaat werken. Je kunt tot inzichten komen wat het is dat je tegenhoudt om te zijn wie je werkelijk bent. Elke behandeling wordt gekenmerkt door een zeer diepe werking en nawerking. Je krijgt daarom handreikingen waarmee je vervolgens zelf, vanuit jouw autonomie en eigen kracht, aan de slag gaat. Op die manier ga je zelf de bewuste kracht achter de blokkade omzetten en spreek je jouw eigen genezende vermogens aan. Je leert je eigen (heel)meester te worden.

VERTROUW ER OP DAT ALLES WAT TIJDENS EN NA DE SESSIE GEBEURT, ONDERDEEL IS VAN JOUW ONTWIKKELING EN VAN JOUW BESTEMMING.

Iedereen ontvangt hetzelfde Bronbewustzijn, levenskracht of hoe je het ook wilt noemen. De ervaringen en uitwerkingen verschillen van persoon tot persoon en ook van sessie tot sessie. Als je meerdere sessies bij Keesjan volgt, individueel of in een groep, of je gaat met een wandeling mee of bent bij een Gathering dan zul je ontdekken dat geen bijeenkomst gelijk verloopt en ook de periode na de sessie heeft iedere keer haar eigen gezicht. Jouw eigen Goddelijke Bronbewustzijn wordt aangeraakt en gaat voor jou aan het werk met stromen van energieën die zich op dat moment aandienen om te smelten. Vertrouw er op dat alles wat tijdens en na de sessie gebeurt, onderdeel is van jouw ontwikkeling en van jouw bestemming.
Een sessie is geen vervanging voor de reguliere geneeskunst. Heb je een aandoening of een ziekte, blijf dan contact houden met je arts. Indien nodig verwijst Keesjan je door naar een reguliere arts of therapeut.


Andere Bronontmoetingen met Keesjan

Jouw bijdrage

Een onderdeel van de Umoja’s Bron ontmoetingen waar Keesjan heel bewust voor kiest, is om jouw bijdrage naar eigen inzicht in te vullen of als je het niet kunt betalen om welke reden dan ook, toch het geschenk van de Bron eventueel kosteloos kunt ontvangen. Van de bijdrages van iedereen die deelneemt aan de Darshans wordt elk jaar een bepaald percentage van de inkomsten door gegeven aan goede doelen waarvan Keesjan intuïtief voelt dat ze belangrijk zijn. Of er worden locaties uitgezocht waar volwassen of kinderen een bezoek en de energie van Keesjan kunnen meemaken.

Doneer
Image
Image

Keesjan in jouw woonplaats

Keesjan vindt het fijn om zoveel mogelijk plaatsen en mensen te bezoeken en daar het Universele licht van Liefde in ons bewustzijn te verspreiden en te verankeren. Wanneer je geïnteresseerd bent in het organiseren van een Umoja Bron Ontmoeting met Keesjan in je eigen woonplaats, of in een stad in de buurt of in het land waar je woont, stuur dan een bericht via het contactformulier.

contact