Harmoniserende wandelingen

De natuur geeft onvoorwaardelijk en kent zijn eigen en ware ritme van harmonie. Wandelen en zijn in de natuur helpt je om verlichtende en harmoniserende plaatsen te ontdekken en te ervaren. De energie van en in de natuur helpt je om je te verbinden met Umoja ofwel het Bronbewustzijn.

Iedereen heeft wel eens ervaren dat je een natuurlijke rust ervaart en wordt opgeladen wanneer je wandelt in het bos of langs de zee. Wellicht gebeurt dit niet zo bewust, maar alleen al de geluiden van de vogels of van de zee maakt je emotionele lichaam zachter. Overal in de natuur zijn plekken waar je spontaan wordt opgeladen. Ze dienen als energetische en harmoniserende poorten naar het alomvattende eenheidsbewustzijn.

 

Op een meditatieve wijze zul je intelligente keuzes gaan maken die in harmonie zijn met je ziel, geest en fysieke lichaam.

Tijdens de wandelingen gaan we bewust de ervaring aan in onszelf om in verbinding te komen met het eenheidsveld dankzij de mogelijkheden die de natuur ons biedt. Zo ga je de ‘energetische lichamen’ oftewel de energie van planten, bomen, struiken en bloemen en hun eventuele genezende werking voelen en herkennen. Je leert je aura ofwel energetische lichamen af te stemmen op de natuur, zodat je in een natuurlijk ritme komt. Daardoor gaat je intuïtie beter resoneren in je dagelijkse leven. Op een meditatieve wijze zul je intelligente keuzes gaan maken die in harmonie zijn met je ziel, geest en fysieke lichaam. Dit maakt het makkelijker voor je om jouw eigen Goddelijke Bronbewustzijn te herkennen.

Volmaakte harmonie is dat je ziel verbonden is met de materie en je persoonlijke levensdoelen.

Belangrijk kenmerk van de Harmoniserende Wandelingen is dat je kan uitkomen bij een stromend, vloeiend zijn. Dan kun je vol overgave de natuurlijke stroom van het moment volgen, zonder dat je van tevoren weet hoe dit zal verlopen. Ook kan jouw alomvattend bewustzijn op natuurlijke wijze emotionele, psychische zwaarte loslaten. Resultaat is dat je zachter en kalmer je leven leeft in harmonie met je ware natuur of aard. Kernwoorden van de Harmoniserende Wandelingen zijn saamhorigheid, gronden, eigentijds, natuurlijke meditatie en afgestemd raken op en in de harmonie met je ware natuur. Volmaakte harmonie is dat je ziel verbonden is met de materie en je persoonlijke levensdoelen. Het brengt je verstand cq denkvermogen op één lijn met je zuivere kern. Zo kan er een eenheidservaring ontstaan die eigenlijk niet te benoemen valt en alleen maar als weldadig kan worden ervaren.

Ook bij een Harmoniserende wandeling in het Bronbewustzijn wordt je eigen Goddelijke Bronbewustzijn aangeraakt waardoor er heling in jouzelf plaats vindt. Dat is voor iedereen een unieke ervaring en verschilt ook per wandeling of bijeenkomst. Vertrouw er op dat wat zich aandient in dienst staat van jouw spirituele ontwikkeling en dat het je dichterbij je eigen eenheid brengt.

Kijk of er een wandeling bij jou in de buurt is of zoek een groep mensen bij elkaar en neem contact op met het Umojateam zodat we een Harmoniserende wandeling met Keesjan kunnen organiseren. Dit kan ook in combinatie met Individuele sessies of een andere vorm van een Bron Ontmoeting.

Kijk of er een wandeling bij jou in de buurt is of zoek een groep mensen bij elkaar en neem contact op met het Umojateam zodat we een Harmoniserende wandeling met Keesjan kunnen organiseren.
AGENDA
CONTACT

4 juli 2020 10;00 - 17:00 Westenschouwen

NATUUR DARSHAN /GATHERING
“re-connect your soul-mind-spirit with your physical body”

5 juli 2020 10;00 - 17:00 Westenschouwen

NATUUR DARSHAN /GATHERING
“re-connect your soul-mind-spirit with your physical body”

Internationale agenda, 2020

Meer weten < Klik hier

Nieuwsbrief & Facebook

Abonneer je op de nieuwsbrief.

Of bezoek onze facebook pagina

previous arrow
next arrow
Slider

Jouw bijdrage

Een onderdeel van de Umoja’s Bron ontmoetingen waar Keesjan heel bewust voor kiest, is om jouw bijdrage naar eigen inzicht in te vullen of als je het niet kunt betalen om welke reden dan ook, toch het geschenk van de Bron eventueel kosteloos kunt ontvangen. Van de bijdrages van iedereen die deelneemt aan de Darshans wordt elk jaar een bepaald percentage van de inkomsten door gegeven aan goede doelen waarvan Keesjan intuïtief voelt dat ze belangrijk zijn. Of er worden locaties uitgezocht waar volwassen of kinderen een bezoek en de energie van Keesjan kunnen meemaken.

Doneer
Image
Image

Keesjan in jouw woonplaats

Keesjan vindt het fijn om zoveel mogelijk plaatsen en mensen te bezoeken en daar het Universele licht van Liefde in ons bewustzijn te verspreiden en te verankeren. Wanneer je geïnteresseerd bent in het organiseren van een Umoja Bron Ontmoeting met Keesjan in je eigen woonplaats, of in een stad in de buurt of in het land waar je woont, stuur dan een bericht via het contactformulier.

contact