Een Verlichtende sessie tijdens een gathering

Tijdens de sessie ontvang je het liefdevolle Umoja Bronbewustzijn. Daardoor kun je je stap voor stap de volmaakte harmonie van jouw ziel herinneren. Je ziel gaat zich weer verbinden met alle fysieke materie op aarde en met jouw persoonlijke levensdoelen. Op die manier voel je je steeds meer verbonden met jezelf en met alles om je heen.
Door in het Goddelijk Krachtveld te zijn ontvang je energetisch licht en helende stemklanken, zodat je woordeloos en rechtstreeks aangeraakt wordt in je zuivere kern. Daardoor wordt het vastzittende en onbewuste Bronbewustzijn in het licht gezet en in beweging gebracht. Het Goddelijke Bronbewustzijn raakt jouw eigen Goddelijke Bronbewustzijn zodat je ruimte gaat ervaren om te leven vanuit wie jij in wezen bent.

Een verlichtende sessie vindt plaats in een groep, maar je kunt je volledig op jezelf richten. Iedereen in de groep ontvangt hetzelfde. De ervaringen en uitwerkingen verschillen van persoon tot persoon en ook van sessie tot sessie. Dat wat je ontvangt is niet in woorden uit te drukken en is voor iedereen een individuele en unieke ervaring. Vertrouw erop dat alles wat tijdens en na de sessie gebeurt onderdeel is van jouw ontwikkeling en van jouw bestemming.

KEESJAN: “GENEZING, TRANSFORMATIE, INTEGRATIE EN TRANSCENDENTIE VINDEN PLAATS DOOR DE BRON, DE EENHEID. IK DOE ALS PERSOON EEN STAP OPZIJ ZODAT HET ALTIJD STROMENDE BRONBEWUSTZIJN ZIJN WERK IN AL ZIJN EENVOUD KAN DOEN DOOR MIJ HEEN”

De groepssessie verloopt in stilte zonder interactie met Keesjan en de andere deelnemers. Je hoeft je alleen maar op jezelf te richten. De rest gaat vanzelf. Keesjan maakt de afstemming tussen het Bronbewustzijn en jouw zielbewustzijn en eenmaal liggend op je matje bevind je je in het nirvikalpa samadhi, zoals het in India wordt genoemd. Een staat van zijn waarin je veelal niet anders kunt dan blijven liggen en laten gebeuren dat wat zich aandient. Het Bronbewustzijn kent geen logica die de mind kan bevatten, maar werkt als een intelligentie die je begeleidt naar onbewuste lagen van dat Bronbewustzijn en zet het in het licht. Tijdens de sessie kunnen fysieke klachten worden verminderd of opgelost, worden transformaties in gang gezet of word je denkvermogen uitgelijnd met je zuivere kern. Ook kan het gebeuren dat je op natuurlijke wijze emotionele zwaarte loslaat. En weet dat alles wat zich aandient in dienst staat van het her-inneren van je authentieke zelf.
Uiteindelijk keert vanzelf het gevoel terug dat het klaar is en dat je weer op je stoel wilt gaan zitten. Neem je tijd hiervoor en blijf bij jezelf. Als iedereen zover is zal Keesjan het Bronbewustzijn in jou verankeren en bekrachtigen en nemen we afscheid.

Boek hier je gathering

Andere BRONONTMOETINGEN TIJDENS DE GATHERING

Image

Sessie van verstilling

tijdens iedere gathering

Tijdens deze Bronontmoeting ga je in de verstilling. Er kunnen mogelijk gedachtes zijn, misschien hoor je geluiden, ruik je geuren of worden andere zintuigen verhelderend in jezelf in werking gezet. Of je wordt je bewust van een mechanisme dat je afleidt van de essentie die je in wezen bent. Dat is allemaal oké tijdens deze sessie, want alleen al dit bewust te worden is een onderdeel van verstilling.

Lees meer

HARMONISERENDE WANDELINGEN

tijdens een meerdaagse gathering

De natuur geeft onvoorwaardelijk en kent zijn eigen en ware ritme van harmonie. Wandelen en zijn in de natuur helpt je om verlichtende en harmoniserende plaatsen te ontdekken en te ervaren. De energie van en in de natuur helpt je om je te verbinden met Umoja ofwel Bronbewustzijn.

Lees meer
Image
Image

korte INDIVIDUELE SESSIE

tijdens een meerdaagse gathering

Soms stroomt je dagelijks menselijk bewustzijn niet in overeenstemming met je ware natuur. Dit kan zich uiten in fysiek ongemak, emotionele onbalans, energieverlies en mentale – psychische problemen. Er zitten één of meerdere blokkades in je met allerlei ongewenste neveneffecten op de kwaliteit van je dagelijks leven. Door een individueel consult kom je op natuurlijke wijze terug bij jezelf.

Lees meer

Jouw bijdrage

Een onderdeel van de Umoja’s Bron ontmoetingen waar Keesjan heel bewust voor kiest, is om jouw bijdrage naar eigen inzicht in te vullen of als je het niet kunt betalen om welke reden dan ook, toch het geschenk van de Bron eventueel kosteloos kunt ontvangen. Van de bijdrages van iedereen die deelneemt aan de Darshans wordt elk jaar een bepaald percentage van de inkomsten door gegeven aan goede doelen waarvan Keesjan intuïtief voelt dat ze belangrijk zijn. Of er worden locaties uitgezocht waar volwassen of kinderen een bezoek en de energie van Keesjan kunnen meemaken.

Doneer
Image
Image

Keesjan in jouw woonplaats

Keesjan vindt het fijn om zoveel mogelijk plaatsen en mensen te bezoeken en daar het Universele licht van Liefde in ons bewustzijn te verspreiden en te verankeren. Wanneer je geïnteresseerd bent in het organiseren van een Umoja Bron Ontmoeting met Keesjan in je eigen woonplaats, of in een stad in de buurt of in het land waar je woont, stuur dan een bericht via het contactformulier.

contact