VERLICHTENDE SESSIE

16 februari 2020 “Embrace your Love” UTRECHT

Tijdens de sessie ontvang je het liefdevolle Umoja Bronbewustzijn. Daardoor kun je je stap voor stap de volmaakte harmonie van jouw ziel herinneren. Je ziel gaat zich weer verbinden met alle fysieke materie op aarde en met jouw persoonlijke levensdoelen. Op die manier voel je je steeds meer verbonden met jezelf en met alles om je heen.

16 februari 2020 Utrecht Carlton President hotel
Een Verlichtende Sessie is een twee uur durende reis door je ziel. Dit brengt mogelijk realisaties, inzichten en genezing tot stand
16 februari 2020 Utrecht Carlton President hotel
De Verlichtende Sessie vindt plaats in een groep, maar je kunt je volledig op jezelf richten. Iedereen in de groep ontvangt hetzelfde.
16 februari 2020 Utrecht Carlton President hotel
Tijdens de Verlichtende Sessie is er een natuurlijke meditatieve stilte en kun je luisteren naar muziek uit verschillende werelddelen
16 februari 2020 Utrecht Carlton President hotel
Door ons verzorgd - Versnaperingen – Verse Jus d’Orange – Kruiden thee – Koffie en Water. Het gebruik vooraf en na de Verlichtende Sessie van een drankje en gezonde traktatie is onbeperkt .
16 februari 2020 Utrecht Carlton President hotel
Meer lezen / weten ? Dat kan op deze pagina. Kijk voor een korte impressie van een Verlichtende Sessie naar ons YouTube filmpje.
Slider

individuele sessies

31/08 - 14/09 - 28/09 - 12/10

2018

goes

Reserveer

VERLICHTENDE SESSIE 10 tot en met 13 mei 2018 Parducice Tsjechië

coming soon

ONTVANG UMOJA’S LIEFDEVOLLE BRON BEWUSTZIJN


Door in het Goddelijk Krachtveld te zijn ontvang je energetisch licht en helende stemklanken, zodat je woordeloos en rechtstreeks aangeraakt wordt in je zuivere kern. Daardoor wordt het vastzittende en onbewuste Bronbewustzijn in het licht gezet en in beweging gebracht.

Het Goddelijke Bronbewustzijn raakt jouw eigen Goddelijke Bronbewustzijn zodat je ruimte gaat ervaren om te leven vanuit wie jij in wezen bent.

KEESJAN: “GENEZING, TRANSFORMATIE, INTEGRATIE EN TRANSCENDENTIE VINDEN PLAATS DOOR DE BRON, DE EENHEID. IK DOE ALS PERSOON EEN STAP OPZIJ ZODAT HET ALTIJD STROMENDE BRONBEWUSTZIJN ZIJN WERK IN AL ZIJN EENVOUD KAN DOEN DOOR MIJ HEEN”


De groepssessie verloopt in stilte zonder interactie met Keesjan en de andere deelnemers. Je hoeft je alleen maar op jezelf te richten. De rest gaat vanzelf. Keesjan maakt de afstemming tussen het Bronbewustzijn en jouw zielbewustzijn en eenmaal liggend op je matje bevind je je in het nirvikalpa samadhi, zoals het in India wordt genoemd. Een staat van zijn waarin je veelal niet anders kunt dan blijven liggen en laten gebeuren dat wat zich aandient.

Het Bronbewustzijn kent geen logica die de mind kan bevatten, maar werkt als een intelligentie die je begeleidt naar onbewuste lagen van dat Bronbewustzijn en zet het in het licht.

TIJDENS DE VERLICHTENDE SESSIE

Tijdens de sessie kunnen fysieke klachten worden verminderd of opgelost, worden transformaties in gang gezet of word je denkvermogen uitgelijnd met je zuivere kern. Ook kan het gebeuren dat je op natuurlijke wijze emotionele zwaarte loslaat.De ervaringen en uitwerkingen verschillen van persoon tot persoon en ook van sessie tot sessie.Uiteindelijk keert vanzelf het gevoel terug dat het klaar is en dat je weer op je stoel wilt gaan zitten. Neem je tijd hiervoor en blijf bij jezelf. Als iedereen zover is zal Keesjan het Bronbewustzijn in jou verankeren en bekrachtigen en nemen we afscheid.

Dat wat je ontvangt is niet in woorden uit te drukken en is voor iedereen een individuele en unieke ervaring.

Direct inschrijven
Image
Image
 

ANDERE BRONONTMOETINGEN MET KEESJAN

4 juli 2020 10;00 - 17:00 Westenschouwen

NATUUR DARSHAN /GATHERING
“re-connect your soul-mind-spirit with your physical body”

5 juli 2020 10;00 - 17:00 Westenschouwen

NATUUR DARSHAN /GATHERING
“re-connect your soul-mind-spirit with your physical body”

Internationale agenda, 2020

Meer weten < Klik hier

Nieuwsbrief & Facebook

Abonneer je op de nieuwsbrief.

Of bezoek onze facebook pagina

previous arrow
next arrow
Slider
Image

Jouw bijdrage, onze kosten

Umoja World hanteert voor de in eigen beheer gefaciliteerde bijeenkomsten een minimale instapbijdrage: een vaststaand bedrag waarmee u kunt deelnemen aan een bijeenkomst van Keesjan. Met deze bijdrage betalen wij de zaalhuur, reiskosten, overnachtingen, vertaaldiensten, promotie en overige kosten die we als team moeten maken om alles optimaal te kunnen organiseren. Van de inkomsten die overblijven na aftrek van alle kosten gaat een percentage naar een goed doel. Iedere bijdrage is van harte welkom.

Agenda
Doneer

ONZE MINIMA REGELING

Mensen met een minimuminkomen die graag naar één van de Verlichtende Sessies of naar andere Bronontmoetingen willen komen, kunnen middels een loterij toch voor deelname in aanmerking komen. Mocht het op dit moment zo zijn dat u de minimale instapbijdrage niet kunt voldoen dan kunt u via het contact formulier contact met ons zoeken. Keesjan zal uit al deze aanmeldingen voor de minimaregeling lootjes trekken. Mocht het zo zijn dat u geloot wordt dan wordt u, een week voordat de bijeenkomst plaatsvindt, op de hoogte gebracht.

contact
Image