HARMONISERENDE WANDELINGEN TIJDENS DE GATHERING

De natuur geeft onvoorwaardelijk en kent zijn eigen en ware ritme van harmonie. Wandelen en zijn in de natuur helpt je om verlichtende en harmoniserende plaatsen te ontdekken en te ervaren. De energie van en in de natuur helpt je om je te verbinden met Umoja ofwel het Bronbewustzijn.

Iedereen heeft wel eens ervaren dat je een natuurlijke rust ervaart en wordt opgeladen wanneer je wandelt in het bos of langs de zee. Wellicht gebeurt dit niet zo bewust, maar alleen al de geluiden van de vogels of van de zee maakt je emotionele lichaam zachter.

Image
VOLMAAKTE HARMONIE IS DAT JE ZIEL VERBONDEN IS MET DE MATERIE EN JE PERSOONLIJKE LEVENSDOELEN.

Belangrijk kenmerk van de Harmoniserende Wandelingen is dat je kan uitkomen bij een stromend, vloeiend zijn. Dan kun je vol overgave de natuurlijke stroom van het moment volgen, zonder dat je van tevoren weet hoe dit zal verlopen. Ook kan jouw alomvattend bewustzijn op natuurlijke wijze emotionele, psychische zwaarte loslaten. Resultaat is dat je zachter en kalmer je leven leeft in harmonie met je ware natuur of aard.

Image
OP EEN MEDITATIEVE WIJZE ZUL JE INTELLIGENTE KEUZES GAAN MAKEN DIE IN HARMONIE ZIJN MET JE ZIEL, GEEST EN FYSIEKE LICHAAM.

Tijdens de wandelingen gaan we bewust de ervaring aan in onszelf om in verbinding te komen met het eenheidsveld dankzij de mogelijkheden die de natuur ons biedt. Zo ga je de ‘energetische lichamen’ oftewel de energie van planten, bomen, struiken en bloemen en hun eventuele genezende werking voelen en herkennen. Daardoor gaat je intuïtie beter resoneren in je dagelijkse leven. Op een meditatieve wijze zul je intelligente keuzes gaan maken die in harmonie zijn met je ziel, geest en fysieke lichaam.

Boek hier je gathering

“WAVES OF LOVE FROM THE RISING GOLDEN SUN”

29 SEPTEMBER 2019 | 15:00 – 17:00 UTRECHT

VERLICHTENDE SESSIE

“WAVES OF LOVE FROM THE RISING GOLDEN SUN”

Tijdens de sessie ontvang je het liefdevolle Umoja Bronbewustzijn. Daardoor kun je je stap voor stap de volmaakte harmonie van jouw ziel herinneren.

“WAVES OF LOVE FROM THE RISING GOLDEN SUN”

Tijdens de sessie ontvang je het liefdevolle Umoja Bronbewustzijn. Daardoor kun je je stap voor stap de volmaakte harmonie van jouw ziel herinneren.

Tijdens de sessie ontvang je het liefdevolle Umoja Bronbewustzijn. Daardoor kun je je stap voor stap de volmaakte harmonie van jouw ziel herinneren.

24 – 27 OKTOBER 2019 | TSJECHIË |

VERLICHTENDE SESSIES

“IN THE SPIRIT OF TOGETHERNESS ”

Verlichtende Sessie, Tijdens de sessie ontvang je het liefdevolle Umoja Bronbewustzijn. Daardoor kun je je stap voor stap de volmaakte harmonie van jouw ziel herinneren.

Inschrijving verloopt via een externe organisatie. Kijk via onze internationale agenda voor data , tijden en inschrijf mogelijkheden.

NIEUWSBRIEF

WIL JE OP DE HOOGTE WORDEN GEHOUDEN VAN ACTIVITEITEN VAN UMOJA WORLD- KEESJAN VAN DER KLOOSTER?

MELD JE DAN AAN VOOR DE PERIODIEKE NIEUWSBRIEF

INTERNATIONALE AGENDA

WIL JE KEESJAN ONTMOETEN IN HET BUITENLAND KIJK DAN OP ONZE INTERNATIONALE AGENDA

EN OF STUUR EEN EMAIL OM DEEL TE NEMEN AAN DE BUITENLANDSE BIJEENKOMSTEN

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Andere BRONONTMOETINGEN TIJDENS DE GATHERING

Image

Sessie van verstilling

tijdens iedere gathering

Tijdens deze Bronontmoeting ga je in de verstilling. Er kunnen mogelijk gedachtes zijn, misschien hoor je geluiden, ruik je geuren of worden andere zintuigen verhelderend in jezelf in werking gezet. Of je wordt je bewust van een mechanisme dat je afleidt van de essentie die je in wezen bent. Dat is allemaal oké tijdens deze sessie, want alleen al dit bewust te worden is een onderdeel van verstilling.

Lees meer

VERLICHTENDE SESSIE

tijdens iedere gathering

Een verlichtende sessie vindt plaats in een groep, maar je kunt je volledig op jezelf richten. Tijdens de sessie ontvang je het Umoja Bronbewustzijn. Daardoor kun je je stap voor stap de volmaakte harmonie van jouw ziel herinneren. Je ziel gaat zich weer verbinden met alle fysieke materie op aarde en met jouw persoonlijke levensdoelen. Op die manier voel je je steeds meer verbonden met jezelf en met alles om je heen.

Lees meer
Image
Image

korte INDIVIDUELE SESSIE

tijdens een meerdaagse gathering

Soms stroomt je dagelijks menselijk bewustzijn niet in overeenstemming met je ware natuur. Dit kan zich uiten in fysiek ongemak, emotionele onbalans, energieverlies en mentale – psychische problemen. Er zitten één of meerdere blokkades in je met allerlei ongewenste neveneffecten op de kwaliteit van je dagelijks leven. Door een individueel consult kom je op natuurlijke wijze terug bij jezelf.

Lees meer

Jouw bijdrage

Een onderdeel van de Umoja’s Bron ontmoetingen waar Keesjan heel bewust voor kiest, is om jouw bijdrage naar eigen inzicht in te vullen of als je het niet kunt betalen om welke reden dan ook, toch het geschenk van de Bron eventueel kosteloos kunt ontvangen. Van de bijdrages van iedereen die deelneemt aan de Darshans wordt elk jaar een bepaald percentage van de inkomsten door gegeven aan goede doelen waarvan Keesjan intuïtief voelt dat ze belangrijk zijn. Of er worden locaties uitgezocht waar volwassen of kinderen een bezoek en de energie van Keesjan kunnen meemaken.

Doneer
Image
Image

Keesjan in jouw woonplaats

Keesjan vindt het fijn om zoveel mogelijk plaatsen en mensen te bezoeken en daar het Universele licht van Liefde in ons bewustzijn te verspreiden en te verankeren. Wanneer je geïnteresseerd bent in het organiseren van een Umoja Bron Ontmoeting met Keesjan in je eigen woonplaats, of in een stad in de buurt of in het land waar je woont, stuur dan een bericht via het contactformulier.

contact